Notisfication.. to all readers

Dear all readers,

Please be informed that I will make this blog private.. So, for those yang berminat nk follow blog den yg hidup segan mati x mao  + post2 tentang cerite tepi kaen den  multiple info2 pelik dari den.. boleh tggal kn email address kt bwh post ni je ea... tq..


* sori le.. skang mood berblog bukan ke laut lagi da... kemarau cam langkawi 7 keturunan dah pon.. ponat pk dulang hantaran lom siap n hari2 terakhir berkerja di opis tersayang ni jugak..uhuhhuu.. So just let me know ur email oke..

*p/s : yg follow dendiam tu.. klo rase nk bce lg blog tggl kn email korg k.. daaa~~~

1 comment:

  1. frusterdido_89@yahoo.com.my
    elly, ini khalilah....nak follow...

    ReplyDelete